SPECIALE Actie - Vandaag GRATIS verzending op alle bestellingen

De 11 meest originele cadeautips voor theeliefhebbers

Nog even en de eindejaarsfeesten zijn weer hier. Mensen gaan weer massaal op zoek naar leuke cadeaus voor hun vrienden en familie. Maar wat geef je hen? Dat is altijd weer de vraag! Ik geef jullie alvast wat inspiratie en zet 11 super originele cadeautips voor de echte theeleuten op een rijtje. Je ontdekt hier speciale theefilters, ketels en andere producten.

Benieuwd? Lees dan snel verder. 

#1 De leukste theefilters

Theefilters bestaan er in alle vormen en maten. Naast de standaard theefilter vind je tegenwoordig ook heel wat speciale filters met de leukste designs. Van een duikboot, tot een dinosaurus of een octopus: er is keuze genoeg! Met deze filters heb je gegarandeerd een fijn theemoment. Ik heb de leukste designs alvast voor jou uitgekozen.

Duikmannetje

Thee-ei

Theemannetje

#2 Theebloemen in alle vormen en smaken

Als je echt eens origineel uit de hoek wilt komen, kies dan voor een theebloem. De theebloemen van het merk Jasili zitten in een luxe zwarte cadeauverpakking verpakt. Het is dan ook het ideale cadeautje voor theeliefhebbers. De vijf exclusieve bloemen hebben elk hun eigen smaak en schouwspel. Een unieke beleving als je het mij vraagt!

#3 Luxe Matcha Thee Set

Ook onze Luxe Matcha Thee Set mag niet onder de kerstboom ontbreken. Het is het ideale cadeau voor zowel beginnende als doorwinterde matcha drinkers! De set bestaat uit matcha thee, een handgemaakte bamboelepel, klopper en porseleinen kommetje. Zo maak je snel zelf een overheerlijk kopje. Je leest er hier alles over.

#4 Advent kalender

Je kent het vast en zeker wel. Advent kalenders zijn heel populair voor de kerstdagen. Ook al kan je het niet onder de kerstboom leggen, het is een leuk pre-kerst geschenk voor theeliefhebbers. De advent kalender van Davidstea biedt heel wat leuke verrassingen. Achter elke deur vind je een nieuwe smaak. Leuk, toch?

#5 Steam Waverz

Ooit al van Steam Waverz gehoord? Angeliek Caelen is de vrouw achter dit merk. Ze studeerde schilderkunst aan de Koninklijke Academie van Antwerpen. Angeliek wou iemand op een speciale manier bedanken en creëerde deze papieren kunstwerkjes. Terwijl de thee afkoelt, bewegen de figuurtjes en vogeltjes. De Steam Waverz zijn ook herbruikbaar. Van een origineel cadeau gesproken!

#6 Thermosbeker

Theeliefhebbers kunnen een goede thermosbeker altijd gebruiken! Zo neem je gemakkelijk je warme drank mee. Door de dubbele wand blijft je drank extra lang warm (minimum 8 uur). Het is niet alleen praktisch, maar het prachtig design met echte bamboe is een musthave!

#7 Praktische theedozen

Opgeruimd staat netjes! Een leuke theedoos zorgt ervoor dat alle thee netjes in vakjes zit. De vakken geven een overzicht van jouw theecollectie. Zo moet je geen uren zoeken achter jouw favoriete theesoort! Ik heb alvast enkele leuke theedozen op een rijtje gezet om je op weg te zetten.

#8 Leuke theepot

Theepotten bestaan er in alle vormen en designs. Een moderne theepot, eentje met een speciale vorm of een originele oosterse theepot: keuze is er genoeg. Deze moderne theepot is er eentje van Norm Architects. Wanneer de thee straf genoeg is, trek je de filter op door middel van het koordje. Een musthave in de keuken.

#9 Theepot verwarmer

Wil je de thee nog langer warm houden? Dan is een theepot verwarmer iets voor jou. Deze verwarmer is speciaal ontworpen voor de theepot van Norm Architects. Zo geniet je nog langer van een theemoment!

#10 Tea timer voor de perfecte thee

Voor het perfecte kopje thee komt een zandloper goed van pas. Met de zandlopers van Shamila kies je voor licht, medium of sterk. En voilà, dan heb je ook onmiddellijk jouw favoriete sterkte.

#11 Geurkaarsen

Het moet natuurlijk niet altijd thee of accessoires zijn. Voor de echte theeliefhebber kan je ook een kaarsenpakketje samenstellen. Geurkaarsen met groene thee hebben een relaxerende werking. De kaars van Meraki met witte thee verspreidt een fris aroma.

Heb jij nog ideeën? Laat het mij zeker weten!


Geef een reactie