Gratis verzending vanaf €49
Celebrities ontdekken massaal het nieuwe wonderdrankje Matcha thee

Celebrities ontdekken massaal het nieuwe wonderdrankje Matcha thee

Vergeet organische gember thee, latte macchiato’s met amandelmelk en zelfs groene thee. De “new kid on the block” is Matcha thee.

In tegenstelling tot de meeste theesoorten, wordt matcha thee gemaakt door de theebladeren eerst te stomen en vervolgens langzaam te malen tot een fel groene poeder welke je oplost in heet water.

Matcha is veel krachtiger dan groene thee. Het bevat 137x meer antioxidanten dan groene thee, samen met vitamine A en vitamine C, calcium, kalium, ijzer en eiwitten.

🍵🍵🍵🍵 @sabineheller I have to take you to this cozy little matcha bar @matchabarnyc 💚

A photo posted by Chelsea Leyland (@chelsealeyland) on

new dreamy discovery to warm up a wintry day, matcha latte @chalaitnyc #goopapproved

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Niet voor niets dat BV’s als Cameron Diaz, Dr. Oz (van de gelijknamige TV show) en Amanda Siegfried dit gezonde drankje aanprijzen. Onlangs werd de bekende actrice Ashley Olsen nog gespot met een beker matcha thee nadat ze ‘s morgens van de fitness kwam.

Ook DJ Chelsey Layland put haar energie uit een dagelijks kopje matcha, zelfs na het draaien van nachtenlange DJ-sets. Haar vrienden noemen haar zelfs “The Matcha Lady”, vertelde ze in een interview met de NYPost.

En ook Jani Kazaltzis beveelt Matcha aan als het krachtigste en gezondste energiedrankje dat je kan drinken. Waar koffie je een korte energie-shot geeft, heeft matcha de fijne eigenschap je gedurende 3-5 uren van een optimaal energie- en concentratie niveau te voorzien.

Wil je zelf ook de wonderlijke eigenschappen van Matcha thee te ontdekken? We hebben een leuke Luxe Matcha Thee set waar alles in zit om te starten, of je kan gewoon een potje Matcha thee bestellen.


Dit wil je ook lezen

Wat zit er nu écht in Matcha Thee?
Wat zit er nu écht in Matcha Thee?
1 tasje matcha thee bevat evenveel voedingsstoffen als zo’n 10 kopjes gewone groene thee.  Hoe dat komt? Bij matcha w...
Verder lezen
Last van vermoeidheid? 4 recepten en tips om deze moeheid te verslaan
Last van vermoeidheid? 4 recepten en tips om deze moeheid te verslaan
Ken jij het gevoel dat je altijd moe bent hoe lang je ook slaapt? Op het werk geeuw je erop los én die tien koffies l...
Verder lezen
Antioxidanten: Wat zijn het en waarom heeft je lichaam ze nodig?
Antioxidanten: Wat zijn het en waarom heeft je lichaam ze nodig?
Bij het lezen van deze titel denk je waarschijnlijk: hé, van antioxidanten heb ik al gehoord. En eigenlijk is dat log...
Verder lezen

Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated