Wat is er beter dan een frisse, romige milkshake op een warme zomerdag? Ik kan alvast niets beter bedenken en eigenlijk smaakt een milkshake altijd, of het nu warm of frisser is. Klassiekers zijn ongetwijfeld de aardbei-, vanille- en chocolademilkshake, maar heb je al een matcha-milkshake geprobeerd? Geloof me, hier krijgen ze er niet genoeg van!

Als je eens iets ander wilt proberen dan een kopje matcha of matcha latte, dan is dit recept echt iets voor jou. :-) Snel, makkelijk en je hebt maar 4 ingrediënten nodig. Je hoeft dus geen uren in de keuken staan, want in 5 minuten tover je deze overheerlijke matcha-milkshake zelf op tafel.

Ontdek nog meer verrassende matcha recepten in ons gratis receptenboek? Klik hier en ontvang direct jouw Matcha Receptenboek met 17 overheerlijke recepten.

Benodigdheden

(voor 2 milkshakes)

  • 2 ½ kopjes vanille ijs
  • 1 ½ kopjes kokosnootmelk (of een soort melk naar keuze)
  • 3 theelepels matcha poeder
  • 1 kiwi

Romige matcha milkshake recept

Bereiding

(Duurt ongeveer 5 minuten)

  1. Voeg alles samen toe aan de blender en mixen maar!
  2. Blijf mixen tot het mengsel volledig glad is.
  3. Voeg de milkshake toe aan een glas en voeg eventueel nog wat toppings toe.

Met slechts 4 ingrediënten is deze matcha milkshake in een mum van tijd klaar. De ideale verfrissing in de zomer! En nu genieten maar. :-)

Laat je het me weten als je dit recept ook probeert? Je kan altijd jouw foto op social media delen met de hashtag #joyofmatcha, want dat vind ik fijn om te zien!

Benieuwd naar nog meer heerlijke matcha recepten? Klik hier en download nu ons GRATIS Matcha Receptenboek met 17 overheerlijke recepten.

Haal direct alles in huis

Producten in dit recept

Gratis Matcha receptenboek

Ontdek nog meer verrassende matcha recepten in ons gratis receptenboek.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.